Nota informativa

Benvolguts companys,

La Sra. Teresa Castanys, Coordinadora de l’Equip de Salut Mental Infantil de Figueres, es va posar en contacte amb el nostre Col.legi per tal de propiciar una reunió amb els Advocats del nostre partit judicial, i poder donar a conèixer la seva tasca interdisciplinar, en l’atenció de famílies i menors que requereixen de la intervenció judicial: Processos matrimonials, problemàtica en els règims de visites, violència domèstica i de gènere, conductes pre-delictives dels menors, etc.. L’objectiu de la reunió és el d’intercanviar experiències i trobar sol.lucions conjuntes a situacions concretes en què la intervenció judicial i psicològica afavoreix o dificulta l’estabilitat dels menors.

Amb l’objectiu d’afavorir una màxima participació del nostre col.lectiu, ens complau convidar-vos a la reunió que tindrà lloc el proper dia 20 de gener, a les 16 hores, a la Seu del Col.legi, i que de bon segur serà molt interessant pels companys que portin temes de família, de la jurisdicció de menors, violència de gènere i domèstica.

Per part de l’Equip de Salut Mental Infantil assistiran: Les Sres. Teresa Busquets i Elisenda Castanys, psicòlogues; La Sra. Núria Cortés, Treballadora Social; i la Sra. Imma Massip, psiquiatre.

Us hi esperem a tots.

Comissió de Formació