Comunicat 4/2021 - Aprovació de la llei 17/2020, del 22 de desembre, de modificació de la Llei 5/2008, del dret de les dones a eradicar la violència masclista

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos  que, després de la recent aprovació de la llei 17/2020, del 22 de desembre, de modificació de la Llei 5/2008, del dret de les dones a eradicar la violència masclista, que entrà en vigor el passat 24 de desembre 2020,  la Comissió de VIGE del Consell de l’Advocacia Catalana, ha organitzat una sessió informativa de la mateixa aquest divendres 15 de gener 2021 a les 11:30h,  a través de la plataforma Zoom.

La presentació de la sessió anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay, Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i l’Excma. Sra. Encarna Orduna, Presidenta de la Comissió de VIGE i Igualtat del Consell i Degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus.

La moderació de les intervencions anirà a càrrec de l‘Excm. Sr. Joan Ramon Puig, President de la Comissió del TOAD del Consell i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà.

Com a persones ponents de la sessió, intervindran:

  • Sra. Laura Martínez Portell, presidenta de l’ Institut Català de les Dones.
  • Sra. Laia Serra, advocada especialista en violència contra les dones.
  • Sra. Inspectora Montserrat Escudé, cap Àrea Tècnica de Proximitat i Seguretat Ciutadana (ATPROX), de la qual depèn el Grup Central d'Atenció a la Víctima dels Mossos d'Esquadra.

Ben cordialment,