Comunicat 128/2023 – Projecte IN-MEDIACIÓ dirigit a tots els Advocats i Advocades

Benvolgudes i benvolguts,

Aquest any el projecte IN-MEDIACIÓ està dirigit a tots els Advocats i Advocades.

Tenint en compte el Projecte de Llei de Mesures d’eficiència processal del Servei públic de Justícia, els actes previstos estan relacionats directament amb els mètodes de resolució alternativa de conflictes que aquesta Llei preveu en relació al requisit de procedibilitat per l’admissió de la demanda i, en particular, el paper dels Lletrats i Lletrades en relació als mateixos, amb la finalitat de donar el millor servei als nostres clients/es.

Us animo a inscriure-us als següents actes: 

-CONGRÉS DE MEDIACIÓ A MANRESA el dia 14/09/2023,  que dura una jornada i és gratuït: https://www.cicac.cat/2023/07/iv-congres-de-mediacio-2023/

-FIRA ADR A l’ICAB el dia 21/09/2023, també d’una jornada i gratuït: us adjunto el programa.

Respecte a aquest acte des de la Comissió de Mediació havíem pensat de reunir un grup per passar aquesta jornada junts a Barcelona. Assistiríem a la fira, amb tots els actes previstos que us adjunto i un dinar plegats. Els qui esteu interessats prego que ens ho comuniqueu a l’Eduard Prat o a mi mateixa. Com a molt tard ho hauríem de saber el dia 5 de setembre.

-FORMACIÓ I DEBAT PRESENCIAL A LA SEU NOSTRA SEU el dia 19/10/2023 "L'EFICIÈNCIA DELS ADR EN EL NOU MARC PROCESSAL. EL ROL DE L'ADVOCAT”. Respecte a aquesta formació us fem saber el dia però encara no hem obert les inscripcions.

Gràcies i bon estiu!