Comunicat 140/2023 – Inscripcions obertes - Taller presencial a l’ICAFI – L’art de convèncer al despatx i .... als jutjats – 6 d’octubre

Benvolgudes i benvolguts,

Ja estan obertes les inscripcions pel taller co-organitzat pels Col·legis de l’Advocacia de Girona i Figueres-Alt Empordà que es celebra presencialment a la nostra seu el divendres 6 d’octubre de 2023 de 10.00h a 13.00h.

“En aquest taller et dotarem de recursos útils i senzills per dirigir amb èxit reunions i entrevistes professionals. També facilitarem tips i recomanacions imprescindibles per millorar el tracte amb la clientela i d’altres operadors jurídics. Totes aquestes estratègies les treballarem sense oblidar-nos sobre quines tècniques, i habilitats poder utilitzar per gestionar les emocions pròpies i alienes correctament.”

El taller anirà a càrrec de l’IGNASI DALMASES, formador en habilitats comunicatives i dinamitzador d’equips, speaker motiva-inspiracional, grup assessor de l’Institut de recerca sobre ecologia emocional i creixement personal. Advocat i actor.

El preu serà de 10 euros.

Inscripcions: Habilitats Comunicatives per a Advocats i Advocades del 2023. ICA Figueres-Alt Empordà - Consell de l'Advocacia Catalana (cicac.cat)

Cordialment,