Comunicat 11/2024 – Activitats formatives CGJP

Benvolgudes i benvolguts,

El 17 de febrer de 2010, el Consejo General de la Abogacía Española i el Consejo General del Poder Judicial van subscriure un conveni marc de col·laboració en què, entre altres qüestions, s'establia la intervenció de membres de la carrera judicial als cursos de formació de l'advocacia, així com d'advocats a l'escola judicial.

D'acord amb això, com en anys anteriors, el Consejo General del Poder Judicial ens ha remès la relació d'activitats formatives en què s'ofereixen places per a professionals de l'advocacia, indicant les dates de celebració dels diferents cursos i seminaris, així com el nombre de places assignades i la ciutat de celebració de l’activitat.

Us adjuntem la informació d'aquestes activitats formatives. Les sol·licituds seran tingudes en compte en funció de la recepció al Consejo General, concedint prioritat als que no han participat en ocasions anteriors.

A causa de l'alt nombre de sol·licituds només us donaran resposta en cas de ser seleccionats per participar en les activitats, fet que es produeix amb una antelació aproximada d'un mes a la data de celebració de l’activitat formativa corresponent.

Les sol·licituds han de ser remeses abans del 31 de gener de 2024 a l'adreça de correu electrònic planformacion@abogacia.es , indicant les dades següents:

  • Nom:
  • Col·legi d'adscripció:
  • Correu electrònic:
  • Telèfon de contacte:
  • DNI:

Cordialment,