Jornades Violència Domèstica. Departament d'Interior - 19 i 20 de desembre de 2013

Benvolguts/des,

El Departament d'Interior, des de la Direcció General d'Administració de la Seguretat, organitza les Jornades sobre l'abordatge de la violència masclista i domèstica en el context actual, que tindran lloc a la Sala d'actes del Departament d'Interior (Diputació, 355 de Barcelona), els propers 19 i 20 de desembre de 2013. L'acte inaugural serà presidit pel conseller d'Interior, l'Hble. Sr. Ramon Espadaler, el dijous 19 de desembre a les 9 h.

L'objectiu de les jornades és plantejar diferents perspectives d'abordatge de la violència masclista i domèstica des del treball preventiu fins a la intervenció directa, tenint present les dificultats del context actual i els reptes que en aquest marc es plategen per seguir lluitant per eradicar la violència. Les jornades van adreçades al personal tècnic i professionals que treballin o tinguin interès en les temàtiques que s'impartiran.

Us adjuntem el programa de la jornada i el full d'inscripció corresponent.

Per a més informació podeu adreçar-vos a l'enllaç

Atès que l'aforament és limitat, si esteu interessats/des en assistir-hi, cal que confirmeu la vostra assistència adjuntant el formulari d'inscripció degudament complimentat a usav@gencat.cat o que truqueu al telèfon 93.551.26.50 per a més instruccions. Caldrà que confirmeu si assistireu a l'acte inaugural, un dels dies o ambdós. Us recordem que la inscripció es gratuïta i que us lliuraran certificat d'assistència. Salutacions cordials,