Campanya advocacia solidaria. No deixis que la pobresa imposi la seva llei

Benvolgut/da company/a:

Dins la campanya Advocacia Solidària 'No deixis que la pobresa imposi la seva llei ' s'ha posat en marxa una subhasta en línia per adquirir una de les 46 vinyetes de l'exposició “Drets humans Encara ?” en la que hi participen grans mestres de l'humor gràfic com Mingote , Forges , Peridis , Gallego i Rei ...

Amb la teva participació a la subhasta , a més d'aconseguir una reproducció d'una obra original de genials dibuixants , també col · labores amb Càritas i el Banc d'Aliments , ja que tot dels diners recaptats amb la venda de les vinyetes anirà destinat a aquest fi benèfic .

Per realitzar la teva licitació, només has de fer la teva oferta enviant un correu a prensa@abogacia.es  o a través de l'enllaç  http://www.abogacia.es/derechos-humanos-todavia-subasta/  on podràs consultar les ofertes realitzades a totes les obres. En aquest enllaç també pots veure les vinyetes disponibles.

El preu de sortida de totes les obres és de 50 euros i el seu preu variarà en funció de les ofertes realitzades per cada un.  La licitació per les vinyetes es troba oberta fins al 15 de gener.  Els quadres tenen unes dimensions de 50 × 60 , i les vinyetes estan reproduïdes sobre un suport de dibond, i amb un bastidor de fusta .

ULTIMA SETMANA DE LA CAMPANYA ADVOCACIA SOLIDÀRIA

3.000.000 de persones viuen a Espanya amb menys de 307 euros al mes . Per aquest motiu l'Advocacia Espanyola , a través de la seva Fundació i dels 83 Col · legis d' Advocats , estan recaptant fons per a Càritas i Banc d'Aliments .
Pots participar fins al 10 de gener fent un donatiu a www.abogaciasolidaria.es  o enviant 1 SMS Solidari amb les paraules ADVOCACIA SOLIDÀRIA al 28014

- Amb 1 SMS Solidari (1,20 €) dones una ració d'aliments
- Amb 5 euros dones un menú en un menjador social
- Amb 50 euros plenes al carro de la compra d'una família en un economat social

Entre tots podem aconseguir-ho.

Feliç 2014 per a TOTS .