Extranet del professional: actualització accés - 01/12/2016

Benvolguts companys,

Ens plau informar-vos que en el marc del pla global de transformació iniciat des del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya, s’estan portant a terme un seguit d’actuacions de caire tècnic sobre els sistemes d’informació judicial.

 Aquestes actuacions són generalment de caire substitutiu, en el sentit que es canvien certs components de la infraestructura tecnològica actual que dona suport als sistemes d’informació judicial per d’altres més avançats. Les actuacions  tenen com a objectiu millorar el rendiment i la capacitat de l’actual infraestructura.

 En particular, a partir del proper 1 de desembre del 2016,  els col·lectius professionals accediran per un nou enllaç a la seva extranet. El nou enllaç serà : https://ejcat.justicia.gencat.cat/IAP/  

 Aquesta informació també la tindreu disponible al Web del Departament de Justícia: http://administraciojusticia.gencat.cat/ca/serveis_als_professionals/extranet/

Si el dia 1 de desembre accediu a l’enllaç antic es mostrarà una pàgina web de cortesia informant d’aquest canvi i us adreçarà a la nova pàgina web.

 Convé que tingueu molt present aquest canvi per evitar-vos errors o endarreriments.

Cordialment,