Conferència "El Tribunal Europeu de Drets Humans" - 3 i 10 d'abril

Benvolguts,

Benvolgudes,

 Des de la direcció del CEJFE, juntament amb el Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya, s’ha organitzat per als propers dilluns 3 i 10 d’abril sendes conferències sobre “El Tribunal Europeu de Drets Humans” a la sala d’actes del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

La primera sessió serà presentada per l’Honorable Conseller de Justícia Carles Mundó. També comptarà amb la presència de la Directora del Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya, Margarida Gil i del Director del Centre d’Estudis Jurídics, Gabriel Capilla. 

 Francesc Rodríguez Potón, professor titular de dret administratiu de la Universitat de Barcelona, serà el moderador i hi intervindran com a ponents el dia 3 d’abril Josep Casadevall, exvicepresident de la Secció 3ª del Tribunal Europeu de Drets Humans, i el dia 10 d’abril Alejandro Saiz Arnaiz, Catedràtic de dret constitucional de la Universitat Pompeu Fabra i professor de dret constitucional europeu de la càtedra Jean Monnet.

 Als assistents se’ls lliurarà un certificat d’assistència.

 Podeu fer la inscripció en línia fins al 27 de març de 2017. És important recordar que cal inscriure’s independentment a cadascuna de les sessions a les que es vulgui  assistir.

 Adjunt disposeu del programa de les conferències.

 Cordialment,