Cicle de sessions sobre la justiciabilitat dels drets socials

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

Us informem que la Comissió de DDHH del Consell de l’Advocacia Catalana, amb l’objectiu de donar eines pràctiques a l’advocacia i a la societat en general per exigir als jutjats el compliments efectiu dels drets que li són reconeguts, inicia un “Cicle de sessions pràctiques sobre la justiciabilitat dels drets socials” que culminaran en el III Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana que tractarà sobre “La justiciabilitat com a garantia dels drets socials” que tindrà lloc a Terrassa el 19 i 20 d’octubre de 2017.

  • Segona sessió dels Cicles es realitzarà el dia 2 de maig de 2017 a partir de les 19.00 hores presencialment a la Sala d’Actes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa (Carrer Gabriel Querol núm. 21.-23 de Terrassa), sota el títol: Propietat intel·lectual i Cultura, el negoci del Segle XXI?.

Aquesta ponència la podreu seguir, el mateix dia 2 mitjançant Vídeo Streaming, en directe i sense cap tipus de registres, a través del següent enllaç: Propietat intel·lectual i Cultura, el negoci del Segle XXI?.

  • Tercera sessió dels Cicles es realitzarà el dia 3 de maig de 2017 a partir de les 16.00 hores presencialment a l’Auditori de la Plana de l’Om (Carrer del Born s/n de Manresa), sota el títol: La justiciabilitat del Dret a l’educació

 Les inscripcions son Gratuïtes prèvia confirmació

Per a més informació, www.cicac.cat.

Rebeu una cordial salutació,