Posada en marxa de les comunicacions telemàtiques en els Jutjats de Primera Instància i Mercantil de Girona

Benvolguts,

Benvolgudes,

En el marc del compliment de la Llei 42/2015, que estableix l’obligatorietat de les comunicacions telemàtiques entre els col·lectius professionals i els òrgans de l’Administració de justícia, ens plau comunicar-vos que el proper 23 d’octubre de 2017 ha estat programat l’inici del desplegament de la presentació d’escrits telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-justícia.cat per als col·lectius de procuradors i advocats en el partit judicial de Girona i per als jutjats civils de primera instància i mercantil. També pel que fa a la presentació de demandes telemàtiques s’ha programat per la mateixa data l’inici del desplegament del mòdul de presentació de demandes (TTA) d’e-justícia.cat, per als col·lectius de procuradors i advocats en el partit judicial de Girona pels assumptes de l’especialitat mercantil. Recordem que la presentació de demandes ja està operativa pels assumptes civils ordinaris.

El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera de període voluntari i una segona de període obligatori. El període voluntari s’iniciarà el 23 d’octubre. L’inici del període obligatori se us comunicarà posteriorment.

L’ús dels mòduls TTA i RED és molt senzill. Disposeu de la següent informació al web de l’Administració de justícia:

 Manuals, explicatius i requeriments sobre l’ús de l’eina

 Preguntes Més Freqüents (FAQs) sobre l’ús de l’eina, que donen resposta als principals dubtes que es poden suscitar en la presentació d’una demanda o escrit telemàtic:

Ben cordialment,