Comunicat: 6/2018 – Recollida solidària d’instruments

Benvolgudes i benvolguts,

Ens complau informar-vos que el Ple del Consell de l’Advocacia de Catalunya va acordar col·laborar en el projecte solidari Caravana Musical per la Pau que té com a el lema:  “que la música soni més fort que les armes” amb l’objectiu de portar instruments musicals i professorat voluntari als nens i nenes refugiats del Líban.

 Els compromís dels 14 Col·legis és, d’entrada, participar en la primera acció d’aquest projecte que tracta de recollir el major nombre d’instruments possibles per a engegar-lo.

L’objectiu del projecte de la caravana musical per la pau és transformar el drama de la guerra en un viatge a l’esperança, on els principals viatgers siguin els somriures, els colors, els sons, la dansa, l’art, l’amor, la solidaritat i la humanitat. En definitiva volem que la música soni més fort que la guerra.

 Està pensat en 3 fases:

  • Acostar la música als nens i nenes refugiats i autòctons a diferents regions del Líban. Això es durà a terme gràcies a la recollida per tot el territori espanyol d’instruments musicals, que seran enviats en un contenidor a les poblacions de destí.
  • Recaptació econòmica per costejar les despeses de manutenció, allotjament i logística de tots els voluntaris i tècnics del projecte, amb una durada màxima de 3 anys.
  • Realització de Festivals oferts pels nens i nenes participants del projecte, mostrant el què han dut a terme durant la durada del mateix.

 La data límit per a la donació és el 15 de febrer d’enguany a les 16h, a la seu del c/ Llers, 13.

En la confiança que donareu el màxim suport a aquesta iniciativa i que en fareu difusió entre els vostres amics i familiars, rebeu una cordial salutació.