Comunicat: 40/2018 – Jornada: “Brexit: conseqüències, requisits i oportunitats en l’exercici professional”

Benvolgudes i benvolguts,

Les negociacions entre la Unió Europea i el Regne Unit tenen una gran repercussió per a la nostra professió. Així mateix, però, tota etapa convulsa pot generar noves oportunitats que cal conèixer i aprofitar.

Per aquesta raó, el Consejo General de la Abogacía Española ha organitzat una Jornada sobre el “Brexit: conseqüències, requisits i oportunitats en l’exercici professional”, per al proper 28 de febrer, de 9.45h a 13.45h, a la seva seu del Paseo de Recoletos nº 13 de Madrid. 

L’objectiu de la jornada és saber la situació actual del doble exercici a Espanya i al Regne Unit i analitzar i reflexionar sobre les conseqüències i oportunitats del Brexit per a l’advocacia en els distints escenaris que poden presentar-se després de les negociacions entre el Regne Unit i Espanya.

Aquest seminari s’emmarca en la sèrie de conferències que es portaran a terme al llarg d’aquest any amb el suport de la Law Society, que en aquesta ocasió estarà representada pel president de la seva Comissió de Relacions Internacionals.

Com sempre, podeu assistir a la conferència, presencialment o per internet, prèvia inscripció i de forma gratuïta, a través de la pàgina web del Consejo  www.abogacia.es. Per a qualsevol problema tècnic que us sorgeixi, adreceu-vos al correo soporte@formacionabogacia.es

Adjunt, us trametem l’enllaç al programa de la Jornada:

Programa

En la confiança que pugui ser del vostre interès, ben cordialment,