Comunicat: 58/2018 - Presentació de l’informe de l’Observatori Econòmic i Social de la Justícia

Benvolgudes i benvolguts,

Adjunto la invitació de part del president de l’Advocacia Catalana, Excm. Sr. Julio J. Naveira,  a la presentació del darrer informe temàtic de l’Observatori Econòmic i Social de la Justícia (UAB-CICAC):

 L’execució de la pena de presó. Peculiaritats de l’execució penal femenina”.

 L’informe tracta sobre l’execució penal femenina a Catalunya i aprofundeix en un aspecte que té una innegable dimensió social, com és l’execució penal femenina i la transcendència de la intervenció dels i les advocades.

 L’Observatori Econòmic i Social de la Justícia, que es va constituir al 2015 conjuntament entre el CICAC i la UAB elabora l’informe anual sobre l’estat de la justícia a Catalunya, així com també informes temàtics anuals sobre temes relacionats amb la justícia i que tenen un fort component social.

 En la presentació comptarem amb la presència de l’Excm. Sr. Júlio Naveira president del CICAC, de la Dra. Esther Zapater, Degana de la Facultat de Dret de la UAB, del Sr. Amand Calderó, Director General de Serveis Penitenciaris de Catalunya, l’Excma. Sra. Encarna Orduna, presidenta de la Comissió de VIGE i Igualtat del CICAC,  dels Co-Directors de l’Observatori UAB-CICAC el Dr. Enric Fossas Espadaler, Catedràtic de Dret Constitucional, el Dr. Manuel Cachón, Catedràtic de Dret Processal i la Dra. Carmen Navarro Villanueva autora de l’informe.

 La presentació tindrà lloc el dia 19 de març de 2018 a les 12:00 a la Sala Macaya del Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, n. 108, Barcelona).

 Per confirmar assistència, adreceu-vos a: suport@cicac.cat

 Cordialment,