Comunicat: 61/2018 - Posada en marxa dels escrits totalment telemàtics (àmbit civil) en els jutjats de Primera Instància i Instrucció de Figueres

Benvolgudes i benvolguts,

Us comuniquem que, en el marc del compliment de la Llei 42/2015, que estableix l’obligatorietat de les comunicacions telemàtiques entre els col·lectius professionals i els òrgans de l’Administració de justícia, s’ha programat el proper 3 d’abril de 2018 per a l’inici del desplegament de la presentació d’escrits totalment telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-justícia.cat per als col·lectius de procuradors i advocats en el partit judicial de Figueres, i per l’àmbit civil. Aquesta actuació està coordinada amb la finalització de la implantació del mòdul de Tramitació Civil del sistema d’informació e-justícia.cat (i que substituirà l’actual Temis2 per l’àmbit civil), prevista per al mateix dia 3 d’abril.

El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera de període voluntari i una segona de període obligatori. El període voluntari s’iniciarà el 3 d’abril. L’inici del període obligatori se us comunicarà posteriorment.

L’ús dels mòdul RED és molt senzill. Disposeu de la següent informació al web de l’Administració de justícia:

Ben cordialment,