Comunicat: 69/2018 – Jornades sobre els canvis provocats pel TJUE i les directives europees

Benvolgudes i benvolguts,

Ens complau informar-vos que es tornen a reprendre  les jornades sobre la “Els canvis provocats pel TJUE i les directives Europees, incidència en el nostre marc legal”, on s’aposta de manera ferma per la formació de l’advocacia en tots els ordres jurisdiccionals, entenent com a necessària l'organització d’unes jornades multidisciplinars i continuades de dos dies sobre la importància del Dret de la Unió Europea i l’afectació que aquest ha tingut en l’ordenament legal, tant en la forma de treballar com en l’aplicació del dret entre els professionals de la Justícia, matèria que està de plena actualitat per la serva transcendència.  

Són unes jornades obertes als professionals del Dret, on es donarà resposta als dubtes i qüestions sobre la normativa europea i a les resolucions del TJUE, que de ben segur sorgeixen en la pràctica diària.

Us avancem que el Congrés es durà a terme Reus durant els dies 17 i 18 de maig de 2018 a la seu de la Fundació de la URV-Centre de Formació Permanent (Av. d’Onze de Setembre, 112 de Reus).

Per a més informació, així com per a la inscripció podeu clicar al següent enllaç

Ben cordialment,