Comunicat: 76/2018 – VIII Trobada Anual de Socis SCAF

Benvolgudes i benvolguts,

Ens compalu adjuntar-vos el programa de la VIII Trobada Anual de Socis de la Societat Catalana dAdvocats de Família, que han intitulat Dret de Família: El repte constant”, . El període d’inscripcions estarà obert fins el dia 11 de maig.

 La VIII Trobada Anual de lSCAF se celebrarà a lHotel Gran Ultonia de Girona del 17 al 19 de maig de 2018. Serà una Trobada especial, atès que la SCAF compleix 15 anys i, per a commemorar-ho, han preparat alguna sorpresa.

Com en anteriors edicions celebrades a Girona, el dijous al vespre s’ha programat un sopar de germanor servit per un dels millors restaurants del món, el Celler de Can Roca, al Mas Marroch; lespai del Celler de Can Roca per a les celebracions. El preu és de 125 i inclou transport de lhotel de la Trobada al Mas Marroch i del Mas Marroch a lhotel de la Trobada i una consumició que, qui ho desitgi, podrà prendre, havent sopat, tot fent sobretaula, escoltant música o ballant una mica.

L’SCAF voldria que tots els qui assisteixin puguin participar a la Trobada presentant comunicacions, que sexposaran el divendres 18 de maig a la tarda, així com fent-los arribar les vostres reflexions, comentaris, propostes o experiències professionals sobre els aliments als fills majors dedat perquè puguin ser tractades durant el Debat a bat. Les hi podeu remetre per correu electrònic a la SCAF (comunicacions@scaf.cat) abans del dia 3 de maig de 2018.

Atentament,