Comunicat: 93/2018 – I concurs escolar de microrrelats

Sota el lema “¿Qué es un abogado para ti? ¿Qué es una abogada para ti?”, la Mutualidad de la Abogacía i el Consejo General iniciaren el 23 de abril el I Concurs Escolar de Microrrelats sobre Advocats, amb motiu del X Aniversari del Concurs de Microrrelats i coincidint amb la celebració del Dia Internacional del Llibre. 

D’aquesta forma, volen que els estudiants espanyols d’entre 6 i 15 anys i molt especialment els fills dels col·legiats i les col·legiades, participin amb un text original i inèdit i d’una extensió màxima de 150 paraules.  

Des del CGAE la intenció és fomentar el coneixement de la tasca que duen a terme els advocats entre els més joves i fer més proper per a ells el món de l’advocacia. A més a més, el concurs pretén fomentar la imaginació i l’afició per l’escriptura, implicant en aquest procés als col·legiats, a les seves famílies i als professors de centres educatius. 

Tots els participants hauran de disposar de l’autorització dels seus pares, mares o tutors legals, i hauran d’indicar les seves dades en el formulari d’inscripció. Els cinc guanyadors de cadascuna de les categories –de 6 a 9 anys i de 10 a 15 anys- rebran un lot de llibres, una videoconsola portàtil o tauleta, un diploma i un Pla Junior d’Estalvi de la Mutualidad de la Abogacía.  

Tant les bases com el formulari per enviar el relat els trobareu a http://escolar.microrrelatosabogados.com. Els relats seleccionats es publicaran en aquesta mateixa pàgina, a www.abogacia.es i www.mutualidadabogacia.com i en un llibre recopilatori d’aquesta I edició.

 Pel que fa al Concurs de Microrrelats per a adults, que es va iniciar l’any 2008, ens informen que és tot un èxit. Més de 8.000 microrrelats l’any i més de 55.000 textos rebuts en les nou edicions del concurs, avalen l’interès que desperta la figura de l’advocat. Per celebrar el seu  X Aniversari, a més, estan previstes importants novetats i sorpreses que s’anunciaran a través del web. 

Animeu-vos a participar-hi.

Ben cordialment,