Comunicat: 187/2018 – Inscripcions GOING DIGITAL

Benvolgudes i benvolguts,

En  el marc del  Conveni que van firmar el Consejo General de la Abogacía  Española  i la Fundació Mobile World Congress, s’acordà impulsar conjuntament una sèrie d’iniciatives per transformar i innovar el sector legal en l’àmbit digital.

 Per això, a través d’eines didàctiques, pretenen ajudar a entendre l’impacte de la transformació i promoure la innovació permanent per mantenir la competitivitat del sector de l’advocacia. I tot això mitjançant l’organització dels programes formatius GoingDigital, alineats amb l’esperit del proper Congrés de l‘Advocacia Espanyola que se celebrarà a Valladolid en el mes de maig de 2019. 

En aquest sentit doncs, us informem que es faran dues sessions diferents: 

  • ·         La primera, adreçada a advocades i advocats interessats en l’impacte de les tecnologies en el sector i amb capacitat d’influir en l’ecosistema legal, està prevista per al proper dia 26 de novembre, d’11h a 16h a Barcelona, a la seu de la Fundació Mobile World Congress -adjuntem el programa.  
  • ·         La segona sessió, per a membres de Junta de Col·legis i professionals col·laboradors de l’Advocacia institucional involucrats en la transformació digital, està prevista per al mes de gener del proper any a Madrid, a la seu del Consejo. 

El termini d’inscripció per a la sessió del dia 26s’acaba el dilluns 19 de novembre.

En aquest sentit doncs, us informem que cal que ens comuniqueu a nosaltres si us hi voleu inscriure, per poder ocupar-nos de la reserva de places.  

Us animem a participar-hi. 

Ben cordialment,