Comunicat: 52/2019 - Recursos imprescindibles per fer bons escrits jurídics en català

Benvolgudes i benvolguts,

Em complau fer-vos arribar una convocatòria de formació per millorar la nostra competència i conèixer com podem redactar uns escrits millors en català i dins l’àmbit jurídic.

Es tracta d’un Taller pràctic de dues hores de durada que impartirem el divendres 12 d’abril de 10h a 12h a la seu del carrer Llers.

La formació va adreçada als professionals que vulguin conèixer i informar-se dels darrers recursos lingüístics en línia, resoldre dubtes concrets, trobar models de documents i bases legislatives en català, pàgines web que ens poden facilitar molt la feina... entre moltes altres eines.

Si esteu interessats en fer aquesta formació, cal que demaneu la inscripció contestant aquest e-mail abans del dia 3 d’abril a les 15h.

El taller és gratuït, però amb aforament limitat.

És recomanable que els assistents portin la seva tauleta tàctil o ordinador portàtil, però no imprescindible. El taller pretén ser una sessió eminentment pràctica per aprendre a utilitzar tot el que tenim a l’abast i fins ara potser ens era desconegut.

Aquesta activitat s’organitza amb el suports del Departament de Cultura de la Generalitat i forma part del Pla formatiu del CICAC per impulsar el català en l’àmbit jurídic.

Espero que sigui del vostre interès.

Ben cordialment,